AKTUÁLIS VÉRKÉSZLET SZINT

0+
nincs adat!

A+
nincs adat!

B+
nincs adat!

AB+
nincs adat!

0-
nincs adat!

A-
nincs adat!

B-
nincs adat!

AB-
nincs adat!
VÉRADÓINK TÖRTÉNETE

"2006. nyarán, 21 évesen adtam először vért. Kommunikáció szakos hallgatóként Hajdúszoboszlón voltam gyakorlaton a helyi televíziónál,a kihelyezett véradáson készítettem interjút az egyik szervező hölggyel. Miután felvettük az anyagot, megkérdezték, hogy nem szeretnék-e vért adni. Eredetileg nem terveztem, de aztán arra gondoltam, hogy miért ne?

"20 éves voltam, amikor először mentem vért adni. Nem gondoltam volna, hogy valaha az életben önként, saját elhatározásból teszem ezt, hiszen a vérvételbe is mindig majd "belehaltam". Ám egy nap egy közeli ismerősöm betegsége változtatott a látásmódomon. Ezt követően két nappal később már az Országos Vérellátó Központban ültem, készen arra, amitől ez idáig legjobban féltem.

ŐK IS VÉRADÓK

 

Egy jó hangulatú véradáson vett részt a TrollFoci csapata, ahol a jó hangulatról saját maguk gondoskodtak. 

Aranyosi Péter

Karinthy-gyűrűs magyar humorista. A Dumaszínház tagja, a Showder Klub egyik állandó fellépője.

 

Aranyosi Péter a közel egy évig tartó, Vér Nagyköveteként végzett munkája alatt számos hírességet hozott magával véradásainkra, hogy népszerűsítse, és felhívja az emberek figyelmét a véradás fontosságára.

Kiss Gergely

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok, kétszeres Európa-bajnok, és világbajnok vízilabdázó.

Véradás hírek

 Véget ért az Egy vérből vagyunk véradással egybekötött jótékonysági futóesemény, amely idén is rendkívül sikeresen zárult. 

Mekis Véradás Kaposváron, ahol McDONALD'S menüvel várjuk szeretettel!

Ahogyan azt már korábban említettük 2 év kihagyás után, idén újra mi is részt veszünk a Kutatók Éjszakája programsorozaton 2022.09.30-án. 

A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elismerő oklevelet adományozott Szegedi Regionális Vérellátó Központot munkatársai részére, a magyar családokért végzett áldozatos munkájukért cserébe.

Ha ősz, akkor Önnek is rögtön eszébe jutnak a jó borok?

Ha a válasza igen, és Ön is szívesen próbálna ki különböző borokat, akkor a Pécsi Regionális Vérellátó Központban a helye!

Kedves Véradók!

A mai napon (2022.09.20-án) a Székesfehérvári Területi Vérellátóban NEM lesz intézeti véradás!

Köszönjük a megértésüket!

 

Idén ősszel már 7. alkalommal kerül megrendezésre szeptember 5. és 15. között a Civil Véradó Hét elnevezésű esemény.
 

Nálunk nincs adásszünet! Retro film hangulatával csábít véradásra az Országos Vérellátó Szolgálat.

Nálunk nincs adásszünet!

Szeptember elején, országszerte már 15 városban várjuk az önkéntes véradókat a 14. alkalommal megrendezésre kerülő, népszerű RETRO véradásunkra!

A Szegedi Vitamin Szalon jóvoltából kuponokkal lepjük meg Önöket, emellé pedig caffe lattét, vagy akár levest is adunk ajándékba, hogy teljes legyen a gasztro élmény!

Oldalak