AKTUÁLIS VÉRKÉSZLET SZINT

0+
nincs adat!

A+
nincs adat!

B+
nincs adat!

AB+
nincs adat!

0-
nincs adat!

A-
nincs adat!

B-
nincs adat!

AB-
nincs adat!
VÉRADÓINK TÖRTÉNETE

"2006. nyarán, 21 évesen adtam először vért. Kommunikáció szakos hallgatóként Hajdúszoboszlón voltam gyakorlaton a helyi televíziónál,a kihelyezett véradáson készítettem interjút az egyik szervező hölggyel. Miután felvettük az anyagot, megkérdezték, hogy nem szeretnék-e vért adni. Eredetileg nem terveztem, de aztán arra gondoltam, hogy miért ne?

"20 éves voltam, amikor először mentem vért adni. Nem gondoltam volna, hogy valaha az életben önként, saját elhatározásból teszem ezt, hiszen a vérvételbe is mindig majd "belehaltam". Ám egy nap egy közeli ismerősöm betegsége változtatott a látásmódomon. Ezt követően két nappal később már az Országos Vérellátó Központban ültem, készen arra, amitől ez idáig legjobban féltem.

ŐK IS VÉRADÓK
Aranyosi Péter

Karinthy-gyűrűs magyar humorista. A Dumaszínház tagja, a Showder Klub egyik állandó fellépője.

 

Aranyosi Péter a közel egy évig tartó, Vér Nagyköveteként végzett munkája alatt számos hírességet hozott magával véradásainkra, hogy népszerűsítse, és felhívja az emberek figyelmét a véradás fontosságára.

Kiss Gergely

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok, kétszeres Európa-bajnok, és világbajnok vízilabdázó.

Horváth Gábor

Kétszeres olimpiai, háromszoros világbajnok kajakos.

"35 éve vagyok a Honvéd sportolója. Egy honvédnak mindig, minden körülmények között a hazáját kell szolgálnia! Így a véradás számomra hazafias tett. 

Véradás hírek
Valentin havi nyereményjáték

A szeretetet és a másokkal való törődést nem csak egy napig kell ünnepelni, egy egész életen át fontos és nélkülözhetetlen része a mindennapoknak.

Farsangi véradás a Pécsi Regionális Vérellátó Központban!

Jöjjön el vért adni, melyet fánkkal és apró ajándékokkal (bögre, halászlés tál..stb.) hálálunk meg.

"Mézes csütörtök" véradónap

"Mézes csütörtök" véradónap a Pécsi Regionális Vérellátó Központban. 

FONTOS INFORMÁCIÓ

Szolnoki véradók figyelem!

A KONVALESZCENS PLAZMAADÁS 10 LÉPÉSE

Ha Ön fél éven belül gyógyult a COVID-19 betegségből, egészségesnek érzi magát, még nem töltötte be a 61. életévét, és hozzá szeretne járulni a súlyos koronavírus betegek gyógyításához, akkor a következőket kell tennie:  

Új év, új lehetőségek a véradásra!

2022-ben is várjuk vissza a gyakorlott véradókat és azokat is, akik még csak gondolkodnak azon, hogy csatlakozzanak a magyar véradók táborához! 

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Meghitt, békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek az Országos Vérellátó Szolgálat valamennyi munkatársa nevében!

A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány karitatív véradása

SAJTÓKÖZLEMÉNY - december 13.

Véradásra hív az Országos Vérellátó Szolgálat

Budapest, 2021. december 13.  – A decemberi ünnepek időszakában a biztonságos hazai vérkészlet fenntartása érdekében véradásra hív mindenkit az Országos Vérellátó Szolgálat, amit a karácsony közeledtével,...

Karácsonyi szaloncukor a véradóknak

December 13-tól minden véradónak az önzetlen segítségnyújtását egy csomag finom szaloncukorral köszönjük meg a véradási helyszíneinken, vérellátó központjainkban és kiszállásos véradásainkon egyaránt!

Oldalak