Szerzői jog

Tájékoztatjuk, hogy az Országos Vérellátó Szolgálat (a továbbiakban: OVSz) honlapjának használatakor Ön elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e vagy sem. A használati feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól. Éppen ezért nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag az ovsz.hu portálnak és/vagy üzemeltetőjének bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik. Ilyen esetben a vita jogi úton kerül rendezésre.
 
Az ovsz.hu oldal tartalma az OVSz szellemi terméke és szerzői jogvédelem alatt áll.
(Copyright © 2011. Országos Vérellátó Szolgálat).
Minden jog fenntartva.

Az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki.
Az oldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel – és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető – és polgári jogi következményeket von maga után.
A honlapon található fotók, képek, videók is az oldal üzemeltetőjének tulajdona, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatók ki. Az oldalon található fotók, képek másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel – és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatal tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető – és polgári jogi következményeket von maga után.

A honlapon található szerzői jogvédelem alatt álló tartalmak bármilyen formában történő felhasználása vagy használata kizárólag az OVSz kifejezett, és erre vonatkozó írásbeli engedélyével lehetséges.

A portál fórumán és blogján megjelenő és olvasható véleményekért, valamint hozzászólásokért az OVSz semmilyen nemű felelősséget nem vállal. A tartalomért kizárólag az azt elhelyező személy viseli az abból adódó esetleges következményeket, az abból fakadó vagyoni és nem vagyoni károk megtérítésének kötelezettségét.
Az OVSz folyamatos monitorozza a weboldalra felhasználók által feltöltött anyagokat, azonban így is előfordulhat, hogy mások számára sértő, törvénytelen vagy oda nem illő tartalom kerül feltöltésre, ezekért az OVSz nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy amennyiben ilyen jellegű tartalmat vél felfedezni, szíveskedjék felvenni a kapcsolatot velünk vagy a honlap üzemeltetőjével.
Az OVSz belátása szerint bármikor eltávolíthatja a felhasználók által küldött anyagokat.

Az OVSz fenntartja a jogot, hogy a weboldalakat bármikor felülírja vagy elérhetőségét megszüntesse.