Jelenlegi hely

Lépjen velünk kapcsolatba

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Tisztelt Látogató!

Szívesen vesszük, ha megosztja velünk véleményét, ötletét, észrevételét az Országos Vérellátó Szolgálat tevékenységével kapcsolatban.

Amennyiben választ szeretne kapni üzenetére, akkor témától függően kérjük, hogy az alábbi e-mail címekre írjon nekünk.

Véradással kapcsolatos és általános jellegű kérdések, véradással kapcsolatos igazolások, leletek elektronikus igénylése: ovsz@ovsz.hu

  • A beérkező leveleket minden esetben rövid időn belül, de legkésőbb a beküldést követő napon megválaszoljuk. Választ arra az e-mail címre küldünk, ahonnan a levél érkezett.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy a leletek kiadására legkorábban a véradást követő 10. napot követően van lehetőség.
  • Ha személyes adataival kapcsolatban kérdez, akkor az azonosításhoz szükség lesz a következő adatokra: személyazonosító igazolványában szereplő családi és utónév, születési idő, anyja születési neve; továbbá a TAJ szám.

Szervadományozással, átültetéssel, vagy szervtranszplantációs várólistákkal kapcsolatos kérdések, üzenetek: coordinator@ovsz.hu

A beérkező leveleket minden esetben 1 munkanapon belül megválaszoljuk. Választ arra az e-mail címre küldünk, ahonnan a levél érkezett.

Őssejtadományozással, átültetéssel, vagy őssejttranszplantációs várólistákkal kapcsolatos kérdések, üzenetek: hbmdr@ovsz.hu

A beérkező leveleket minden esetben 1 munkanapon belül megválaszoljuk. Választ arra az e-mail címre küldünk, ahonnan a levél érkezett.

Országos Vérellátó Szolgálat

az oldal tartalma utoljára 2020.06.06 frissült