Hírek

Az Országos Vérellátó Szolgálat, Transzplantációs Igazgatóság a Semmelweis Egyetem, Magatartástudományi Intézettel közös szervezésben Továbbképző Napot hirdet Elhunyt potenciális donorok hozzátartozóival történő kommunikáció címmel. 

Az OVSz tiltakozik a működést érintő médiatámadások ellen!

Budapest, 2022.05.18. – A járvány lecsengésével folyamatosan növekszik a kórházi vérkészítményigény, az OVSz-nek minden erőfeszítésével az alapfeladataira kell koncentrálnia.
Az egyes médiumokban a napokban megjelent cikkek...

Első értesítés a Magyar Transzplantációs Társaság XXIII. Kongresszusáról, amely 2022. szeptember 8-10. között Balatonalmádiban, a felújított Hunguest Hotel Bál Resort****-ban kerül megrendezésre.

Szervkoordinációs Iroda munkatársai várják a kollégákat a MAITT NEMZETI KONGRESSZUS, TOVÁBBKÉPZŐ NAP, ANESZTEXPO 2022 standon május 18-20-án!

Május 16-tól véradásainkon akár már VIWA Immunity vitaminvíz is választható.

Május 19-én tematikus véradás tartunk Pécsett.

2022. május 16. és 2022. május 27.  között 23. alkalommal kerül megrendezésre a Kormánytisztviselői Véradó Hetek elnevezésű országos véradókampány.

A Médiaunió Alapítvány elindította országos társadalmi célú kampányát „Mentés másként” címmel, amelyben az elsősegélynyújtás és a véradás fontosságára hívja fel a figyelmet.

Kérdőív

Kedves Véradó!

Az alábbiakban egy véradással kapcsolatos kérdőív kitöltésére kérjük, mely a COVID világjárvány óta eltelt időszak véradással kapcsolatos tapasztalataira kérdez rá.

 

Az Európai Szervdonációs és Transzplantációs Koordinátori Szervezet támogató levele a svájci szervdonációs jogszabály módosítási referendumáról.