Hírek

 Véget ért az Egy vérből vagyunk véradással egybekötött jótékonysági futóesemény, amely idén is rendkívül sikeresen zárult. 

Mekis Véradás Kaposváron, ahol McDONALD'S menüvel várjuk szeretettel!

Ahogyan azt már korábban említettük 2 év kihagyás után, idén újra mi is részt veszünk a Kutatók Éjszakája programsorozaton 2022.09.30-án. 

Szeptember 26-án indul a Millió lépés az életért – A szív útja kihívás, melynek célja hogy a szívátültetés történetének bemutatásán keresztül is felhívja a figyelmet a mozgás fontosságára az egészségmegőrzésben.

Emlékezzünk együtt a szervdonorokra, a tiszteletükre állított emlékmű 4. évfordulóján. A megemlékezés 2022. szeptember 28-án 17 órakor kezdődik Kiskunfélegyházán, az Alsótemetőben.

A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elismerő oklevelet adományozott Szegedi Regionális Vérellátó Központot munkatársai részére, a magyar családokért végzett áldozatos munkájukért cserébe.

Ha ősz, akkor Önnek is rögtön eszébe jutnak a jó borok?

Ha a válasza igen, és Ön is szívesen próbálna ki különböző borokat, akkor a Pécsi Regionális Vérellátó Központban a helye!

Kedves Véradók!

A mai napon (2022.09.20-án) a Székesfehérvári Területi Vérellátóban NEM lesz intézeti véradás!

Köszönjük a megértésüket!

 

2015. óta szeptember harmadik szombatja a Csontvelődonorok Világnapja!

Ezen a napon világszerte megünnepeljük az önkéntes őssejtdonorokat, akik már adtak vérképzőszervi őssejtet és azokat is, akik vállalják, hogy segítenek egy rászoruló betegnek és ezért jelentkeznek önkéntes donornak. ...

A Swiss Transplant szervezésében, az EDTCO és a UEMS támogatásával megrendezésre kerül az ötödik online UEMS/BTC preparatory course, 2022. október 27-28-án.