X. Civil Véradás

Már 10. alkalommal kerül megrendezésre a Civil Véradás elnevezésű országos esemény a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága, a Civil Közösségi Szolgáltató Központok, valamint az Országos Vérellátó Szolgálat és véradásszervező partnerünk, a Magyar Vöröskereszt közreműködésével. A véradások szervezésébe ez alkalommal az Magyar Cserkészszövetség is bekapcsolódott.
A sajtótájékoztatón jelen volt az esemény fővédnöke, Herczegh Anita, a Regőczi István Alapítvány elnöke, Szalay-Bobrovniczky Vince a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes-államtitkára, Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója, valamint az OVSz részéről Bayerné Dr. Matusovits Andrea főigazgató és Dr. Nagy Sándor szakmai főigazgató-helyettes.
Nagy öröm számunkra, hogy a Civil Véradás keretében egyre több véradót sikerül megszólítanunk, és hogy egyre több helyszín is csatlakozik az eseményhez.
A héten még várunk mindenkit szeretettel!  

Ne felejtse el bemondani a ,,Civil" kódot, hogy tudjuk a Civil Véradóhét keretein belül szeretne vért adni!

Tájékoztatást a véradások pontos vármegyei helyszíneiről és időpontjairól a Civil Közösségi Szolgáltató Központok honlapján, vagy a véradási listánkban találnak:
www.ovsz.hu/idopontfoglalas