Újra a Semmelweis utcában lehet vért adni!

Budapest, 2016. január 18. - Az Országos Vérellátó Szolgálat Tatabányai Területi Vérellátója a régi helyen, de megújult, korszerű épületben várja 2016. január 18-tól a véradókat a megszokott nyitva tartási időben.

A Tatabányai Területi Vérellátó épülete az alapoktól került megújításra a TIOP 2.2.3-11/1-2012-0001 "A regionális- és területi vérellátók fejlesztése" elnevezésű projekt keretében, amelynek infrastrukturális fejlesztése 270 millió forintba került. Az épület tervezése során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a vér útjának megfelelően kerüljenek kialakításra (mind elrendezésben, mind méretben) a helyiségek, ahova új eszközöket vásároltunk, amelyek a vérkészítmények előállításának sebességét és biztonságát növelik. Az informatikai fejlesztés pedig lehetővé teszi a vérkészlet-gazdálkodás hatékonyságának növelését is.

A véradók modern, 21. századi körülmények között adhatnak vért, közben akár internetezhetnek is, hiszen a WiFi bevezetése a donorok kényelmét is szolgálja.

Tatabánya

 

A tatabányai és környékbeli véradóinkat 2016. január 18-tól újra Semmelweis u. 2. szám alatti épületünkben várjuk véradásra. Hétfő-csütörtök 8.00-15.00, péntek 8.00-12.00 óra között.

Személyi igazolvány, lakcímkártya és tajszám szükséges a véradáshoz!