A tavaszi Felsőoktatási Véradó Hetek zárása

Az Országos Vérellátó Szolgálat a Diákhitel Központtal és a véradásszervezési partnerével, a  Magyar Vöröskereszttel közösen idén tavasszal is megrendezte a Felsőoktatási Véradó Heteket, Adj vért, legyen ez a flow-d! szlogennel. 
A szervezetek kampányukkal a felsőoktatásban tanuló fiatalok véradási kedvének fokozását célozták meg azzal, hogy a felsőoktatási intézményekbe szerveztek helyi véradásokat.

A 2024-es kampány során is fesztiváljegyek találtak gazdára, valamint egy Apple Macbook, amelyet a Diákhitel Központ biztosított. A fődíj nyertese Panka, aki a Budapesti Corvinus Egyetemen adott vért.

Az ajándékot a Diákhitel Központ Kommunikációs Igazgatója és a Magyar Vöröskereszt, valamint az Országos Vérellátó Szolgálat főigazgatója közösen adták át.

"Már régóta terveztem, hogy elmegyek vért adni, és örömmel olvastam, hogy első véradásomra pont az egyetemen lesz lehetőségem. Nagyon meglepődtem, mikor felhívtak, hogy én vagyok a szerencsés nyertes."-mondta Panka.  

Gratulálunk Pankának, köszönjük önzetlenségét és várjuk vissza véradásra!

(Fotón balról: Bayerné Dr. Matusovits Andrea, OVSz főigazgató, a nyertes Panka, Szerdahelyi Kinga, Diákhitel Központ kommunikációs igzagató, Kardos István MVK főigazgató)