Jelenlegi hely

Hírek

ADJ

Az Országos Vérellátó Szolgálat Transzplantációs Igazgatóság egy új plakát készítésével és az intenzív osztályokon történő terjesztésével szeretné felhívni a figyelmet az elhunytból történő szervadományozás fontosságára az új típusú koronavírus járvány idején.

Az elmúlt héten a Moobius online könyváruházzal egy közös együttműködés vette kezdetét, amelynek keretében minden véradó könyves kuponajándékban részesül a mai naptól.

A CKSzK és az Országos Vérellátó Szolgálat által szervezett IV. Civil Véradás ismét sikeresen zárult -  31 helyszínen országosan 683-an adtak vért.

Tájékoztatjuk a kismamákat, hogy 2021.04.01-jén és 2021.04-06-án a XI. Karolina út 19-21. alatti Közép-magyaroszági Régió Központban a vérmintavétel szünetel.

Póló

A Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért ebben az évben ünnepli megalapításának 30. évfordulóját.

Budapest, 2021. március 26.  – A húsvéti ünnepek előtt és után is véradásra hív mindenkit az Országos Vérellátó Szolgálat

Húsvéti véradás Pécsen

Április 1-jén Pécsen húsvéti véradással várunk mindenkit!

AVON véradás Kaposváron

Március 31-én Kaposváron AVON véradással várunk mindenkit!

Hogyan lehet konvaleszcens plazmadonornak jelentkezni?
Amennyiben Ön gyógyult COVID-19 beteg, akkor 3 héttel a gyógyulást követően, bármelyik vérellátó intézményben vagy kiszállásos vérgyűjtési eseményen jelentkezhet.