Szervdonációs Tanfolyam - 2020. november 24-25., Budapest

Az 1997. évi CLIV. tv. 212. § (2) bekezdése előírja, hogy az agyhalált megállapító orvosi bizottság tagjai az egészségügyi intézmény vezetője által erre a feladatra kijelölt, kellő gyakorlattal rendelkező és erre irányuló továbbképzésben részt vett szakorvosok lehetnek.

Az Országos Vérellátó Szolgálat, Szervkoordinációs Iroda és a Semmelweis Egyetem Szervdonációs Tanfolyamot szervez, elsősorban intenzív-, sürgősségi- és neurológiai osztályon dolgozó szakemberek részére, akik részt vesznek az agyhalál felismerésében és megállapításában, valamint az agyhalottak gondozásában.

 

Képzés időpontja: 2020. november 24-25.

Jelentkezési határidő: 2020. november 2.

A tanfolyam szabadon választható, akkreditált orvos továbbképzés, 32 kredit.

A képzés díja: 31 000 forint. A befizetés és a képzés online lebonyolítás részleteiről a jelentkezés visszaigazolását követően kerül sor.

Jelentkezni a Szervkoordinációs Iroda honlapján lehet, azonban a létszám betelt. Amennyiben szeretnének a következő képzésünkről előbb értesülni a lenti e-mail címre írják meg elérhetőségüket, hogy értesíteni tudjuk. 

 

 

A képzés programja a linkre kattintva érhető el: 

szervdonacios_tanfolyam-program-2020.pdf

További kérdés esetén Egyed-Varga Anita ad felvilágosítást a 06-1-391-45-70-es telefonszámon, vagy a transzplantacios_igazgatosag@ovsz.hu e-mail címen.