Sajtóközlemény

Budapest, 2022. május 2.  – Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) 2022. május 2- 16. között először rendezi meg az Országos Egyetemi Véradókampányát. 

Országszerte 17 egyetemi helyszínen biztosítunk véradási lehetőséget, ezen kívül a vért adni szándékozó felsőoktatási hallgatókat sok szeretettel várjuk intézeteinkbe, vagy más kiszállási eseményeinkre. 
Az esemény keretén belül minden véradásra jelentkező felsőoktatási hallgató 20%-os fesztivál belépésre jogosító kedvezménykupont kap, valamint a kampány végi nyereményjátékban is részt vehet. A fődíj egy 5 napos bérlet a VOLT Fesztiválra. A játékban való részvételhez csak annyit kell tenni, hogy az adatfelvételnél az érvényes diákigazolvány felmutatásakor jelezzék, hogy az egyetemi véradókampány keretein belül jelentkeznek véradásra.

A véradókampányt a Social Guru marketing ügynökség vezetője és a jócselekedetekre épülő „Good People Everywhere” applikáció csapata is támogatja, akik a kampány hallatán elsők között álltak a jó ügy mellé.

A véradáshoz személyi igazolvány, taj- és lakcímkártya, valamint a nyereményjátékban való részvételhez az érvényes diákigazolvány felmutatása szükséges.
A kampányról és a véradás menetéről bővebben az OVSz honlapján, a www.ovsz.hu oldalon lehet tájékozódni.

Szeretettel várjuk a véradásra jelentkező felsőoktatási hallgatókat!

Országos Vérellátó Szolgálat