Minden hatodik véradó először adott vért! – Sikeres RETRO véradás az ország öt pontján!

Szeptember 6-án, szombaton a pöttyös szoknya és a rock and roll mellett a közösség ereje is hozzájárult ahhoz, hogy 1802 ember eljött az ország 5 helyszínén megrendezett RETRO Véradási akciónkra. Hálás köszönet mindazoknak, akik így 1465 egység vérrel járultak hozzá a vérkészletek feltöltéséhez! Nagyon jó eredménynek tartjuk, hogy minden 6. résztvevő első alkalommal adott vért, és minden 3. véradó 30 év alatti fiatal volt, jelezve, hogy ha megfelelő információval rendelkeznek a véradási lehetőségekről, akkor felébred az emberekben a segíteni akarás, amelyet tett követ.

Köszönjük a RETRO Véradást támogató cégeknek, partnereknek és a médiának a támogatást, együttműködést, akik nélkül e rendezvény nem lett volna ilyen sikeres!

A rendezvény főtámogatója: Pécsi Sörfőzde Zrt.

Támogatók: Auchan, Bedő Pékség, Bringóhintó Kft., Elixír Magazin, Favorit Pékség, Fornetti, Fürge Diák Iskolaszövetkezet, Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, Hagymatikum, Hajnal Hús, Hungaroplakát, Hungerit, HVG, Jusec, Mórahalom, Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, Observer, Pepita Kultúrtér, Port.hu, Promix Zrt., Ritmus Magazin, SEO101, Strike Bowling Club, Szegedi Paprika Zrt., Városmajori Szabad Tér Nonprofit Zrt., Vitál Magazin, Vércsepp a vérellátásért Alapítvány

A budapesti rendezvényen készült fotók:



A győri rendezvényen készült fotók:



A debreceni rendezvényen készült fotók:



A szegedi rendezvényen készült fotók: