Levélrészletek

Honlapunkon megoszthatod történetedet az érdeklődőkkel, ha elküldöd nekünk e-mailben a hbmdr@ovsz.hu címre.

Ezzel nem csak a donorodnak vagy adott esetben, ha Te vagy donor, akkor a recipiensednek okozhatsz örömet, hanem minden bizonnyal másokat is bátorítasz!:)

A levelekhez csatolt fényképeket is örömmel megosztjuk!

Íme, néhány szívhez szóló levélrészlet az előző évekből:

 

„Kedves Donor!

Minden egyes nap az eszembe jutsz, amikor a kisfiam szemébe nézek, és minden egyes nap hálával gondolok Rád, amiért a kisfiam ma is élhet.
Elmondani nem lehet azt a semmihez nem hasonlítható érzést, amikor azt érzi az ember, hogy igen, van remény. A vizsgálatok igazolták, hogy valóban meg van az az EMBER, meg vagy TE aki megmentheti az Ő életét.
Nem tudom elégszer megköszönni azt, hogy Ő élhet, és azt, hogy vannak Emberek, vagy Te, akik miatt ez lehetséges.
Kívánok Neked nagyon sok Boldogságot, egészséget, és minden szépet.

Üdvözlettel egy hálás anyuka ”

 

 

„Kedves Donorom!

Sohasem leszek képes eléggé megköszönni azt, amit Ön értem tett.
Ön arra vállalkozott, hogy szabadidejét feláldozva átessen egy fájdalmas procedúrán és őssejtjeit adja egy Ön számára teljesen ismeretlen gyereknek. Az Ön nagylelkűsége fantasztikus, csodálatos, hihetetlen! Szavakkal nem is tudom kifejezni, milyen hálás vagyok Önnek mindezért! A Jóisten áldja meg, és kívánok Önnek mérhetetlen boldogságot és sikert!
Köszönöm, hogy harcomat segítette!

Az Ön recipiense”

 

„Kedves 'Tesó1'!

Nagyon köszönöm Neked az Élet ajándékát! A családom és én nagyon hálásak vagyunk a nagylelkűségedért! A Te áldozatvállalásod Neked talán csekélységnek tűnik, de kizárólag a Te donorsejtjeid voltak velem egyezőek az egész rendszerből. Szerencsés vagyok, hogy vagy nekem!

'Tesó 2' ”