"Legyél valaki reménysugara!"

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Budapest. 2022. december 1. - Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) 2022. december 1-jén „Legyél valaki reménysugara!” felhívással nyitja meg legújabb budapesti állandó véradási helyszínét, az első véradópontját a Sugár Üzletközpontban.

Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján nyílik meg az új állandó véradási lehetőség. Az Örs vezér téren a fővárosi lakosság mellett a pesti agglomeráció véradói is megfordulnak. Az új véradópont a budai, Karolina úti állandó véradási helyszín mellett a pesti oldalon is kedvező lehetőséget kínál a vért adni szándékozóknak.
A Sugár Üzletközpont 2. emeletén minden hétköznap 12-18 óra között lehet vért adni. A környékbeliek számára szokásos, már bevált hétvégi Sugár-véradások is megmaradnak.

A helyszín belső kialakítása minden szempontból megfelel az előírásoknak, a design az OVSz jól megszokott piros-fehér arculati elemeire épül.

Az OVSz reméli, hogy a kellemes környezetet hamar megkedvelik a véradók, és rendszeresen visszatérnek majd, hogy segítsék a betegek számára elengedhetetlenül szükséges vérkészítmények előállítását.
Szeretettel várjuk az új és rendszeres véradókat a Sugár Üzletközpontba, és az ország minden véradásán!

Országos Vérellátó Szolgálat