A Kaposvári Területi Vérellátó ismét különleges karácsonyi véradásra várja a jelentkezőket.

Az elmúlt évek nagy sikere hagyományt teremtett: kaposvári cégek segítségével állítottunk össze olyan ajándékcsomagokat, amivel a véradókat lephetjük meg köszönetképpen, hogy az ünnepek előtti napokban is szakítottak időt az életmentésre.

A 2018-as első alkalommal 120-an jöttek el a karácsonyi véradásra, a következő évben 195-en, 2020-ban és 2021-ben is egy híján kettőszázan jelentkeztek véradásra a karácsony előtti napokban. Bár a mindennapi küzdelmek és nehézségek beárnyékolják az életünket, de az életmentő vérkészítményekre folyamatosan szükség van, így remélhetőleg hasonlóan sikeres lesz az idei karácsonyi véradás is.

A felajánló cégek adományainak köszönhetően szaloncukor, szalámi, cukor, kozmetikumok, péksütemény, sajt és déligyümölcs mellett immunerősítő, kézfertőtlenítő és vitamin is lesz a csomagokban.

Bár nem kötelező az előzetes regisztráció, a várakozási idő csökkentése érdekében mindenkinek ajánljuk, hogy ha lehetséges, foglaljon időpontot a Vérellátó Szolgálat honlapján, a www.ovsz.hu weboldalon.

Várjuk a véradókat a karácsonyi véradásra december 21-én és 22-én, reggel 8 órától 17 óráig a Kaposvári Területi Vérellátóba (Tallián Gyula utca 20-32, a megyei kórház D épület).

Egyetlen óra az ön életéből – másnak az életet jelentheti.

Adjon ajándékba Karácsonyra egy életet!