Június 14-én a véradókat ünnepli a világ

A világban minden második másodpercben újabb embernek van szüksége vérkészítményre. A gyógyítás véradók nélkül elképzelhetetlen. A véradók világnapját 2004 óta ünnepeljük. Június 14.-én született Karl Landsteiner Nobel-díjas orvos, aki 1901-ben fedezte fel az emberi vércsoportokat. (A, B, 0)

Ezen a napon köszöntjük tehát azokat, akik önzetlenül vérükkel életeket mentenek és reményt adnak beteg embertársaiknak.
Nem mindennapi hősök, akik nélkül nem lenne gyógyítás.

Köszönjük a véradók önzetlen segítségnyújtását!  Hálaképpképp ezen a napon különféle kedvezményekre jogosító kupont is adunk ajándékba.

Támogatóink:

  • Scitec Nutrition – 10% -os kupon, mely a weboldalon és az üzletekben váltható be Scitec Nutrition termékekre. - www.scitec.hu -
    A kupont csak a magyarországi Scitec Nutrition üzletekben és a www.scitec.hu weboldalon, a kiállítástól számított 2 héten belül váltható be, kizárólag Scitec Nutrition termékekre. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. Az akció kizárólg a hűségproramba regisztrált felhasználók számára érhető el. A hűségprogram részletes szabályai a htttps://scitec.hu/husegpontok-a4671 oldalon találhatóak. Az érvényesség időtartama alatt fel nem használt kuponok érvénytelenné válnak, a kibocsátó a lejárat után semmilyen megtérítési kötelezettséggel nem tartozik a kupon birtokosa, felhasználója felé. Az üzletek listája a www.scitec.hu oldalon olvasható!
  • Exit Room –  50% kedvezmény az Exit the room szabadulószobáiba. - www.exittheroom.hu
  • Alkotás utca – 25% kedvezmény élményfestésre. - www.alkotasutca.hu
  • Bad chicken – 50% kedvezmény a Bad Chicken VR központba. - www.badchickenvr.hu