Idén is Ön dönt adója 1%-áról!

A vérellátással kapcsolatos ismeretek minél szélesebb körben történő megismertetése és átadása, valamint a hazai vérellátás biztonsága közös érdekünk.

Ez a nemes cél vezérelte Maksa Zoltánt (www.maksa.hu), amikor 2006. májusában megalapította a „Vércsepp a vérellátásért” Alapítványt, valamint az Országos Vérellátó Szolgálat munkatársait és más támogatókat, akik közreműködtek az Alapítvány létrehozásában, és segítették működésének megkezdését.

Az Alapítvány célja a vérellátási tevékenység, valamint az Országos Vérellátó Szolgálat munkájának támogatása és segítése.
A célok megvalósítása érdekében az Alapítvány közreműködik egyrészt a vérellátás rendszerében nélkülözhetetlen véradók megtartása és megbecsülése érdekében a véradások szervezéséhez szükséges információs és reklámtevékenységben, másrészt támogatja a véradók vizsgálatához, a vérkészítmények előállításához szükséges korszerű eszközök beszerzését, továbbá a közvetlenül a vérellátásban dolgozó orvosok és szakdolgozók továbbképzését, tudományos munkáját.

Kérjük, támogassa adója 1 %-ával alapítványunk működését!

Bővebb információ a www.ovsz.hu/alapitvany oldalon található.

Köszönjük mindenkinek a felajánlást!