Idén is adtak vért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. dolgozói

2014. június 2-6 között immár VI. alkalommal valósult meg az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közös véradó hete. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kiemelt ügyként kezeli a véradást, fontos, hogy minél több dolgozót bevonjanak e nemes ügybe. A fenti esemény keretében a munkavállalók közül 110 fő jelent meg kiszállásos véradáson, illetve a területi vérellátókban, akik közül 84 fő adhatott vért.

"A Magyar Közút Nonprofit Zrt. immár hatodik alkalommal szervezett országos véradó akciót az egyenletes nyári vérellátás érdekében az Országos Vérellátó Szolgálattal szorosan együttműködve. Társaságunk évek óta kiemelt ügyként kezeli a véradást és a vérellátás szempontjából legkritikusabb időszakban – nyáron – járul hozzá társadalmi megmozdulásával a biztonságos betegellátáshoz. Bízik abban, hogy ezekkel az akciókkal sikeresen felhívhatjuk a figyelmet a véradás fontosságára és más nagy létszámú szervezetek is követik példánkat, hiszen a szabadságolások és az ilyenkor megnövekedő balesetszám miatt a nyári hónapokban még nagyobb szükség van a lakosság önzetlen segítségnyújtására." - mondta Pécsi Norbert Sándor, a cég kommunikációs osztályvezetője.

Az Országos Vérellátó Szolgálat ezúton is köszöni a Magyar Közút Zrt dolgozóinak a véradást, illetve mindazoknak a munkáját, akik hatékonyan részt vettek ezen alkalmak szervezésében.