Elismerés a véradóhelyeknek - Kaposvár

s


Az Országos Vérellátó Szolgálat 2018. júniusában három kaposvári véradóhelynek adományozott elismerő oklevelet véradás szervezésében végzett példamutató tevékenységükért.

 

A Plazma Pont Kaposvár havonta rendez véradást, és toborozza a donorokat. Dr. Németh Ildikó a Kaposvári Területi Vérellátó vezető főorvosa adta át az oklevelet Dr. Gyarmati Tünde centrumvezetőnek és Dr. Szabó Judit főorvosnak.


A kaposvári Spirit Auto Kft. első alkalommal adott helyet véradásnak. A cég vezetői a példamutatás mellett donorajándékkal is motiválták a munkatársakat. 22 jelentkezőből 12-en első alkalommal adtak vért, ők különleges ajándékot is kaptak a vérellátó munkatársaitól. Az elismerő oklevelet Márvai Róbert értékesítési vezető vette át dr. Németh Ildikó vezető főorvostól.


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Somogy Megyei Igazgatósága is csatlakozott az országos kezdeményezéshez, és véradásra hívták a dolgozókat a kaposvári irodaházba. 36-an jelentkeztek, közülük ketten első alkalommal adtak vért. Az elismerő oklevelet Németh Zsolt, a cég megyei igazgatója vette át Buni Roland donorvizsgálótól.

 

k     p