Az OVSz, Szervkoordinációs Iroda standdal vesz részt a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság 42. Kongresszusán

Szervkoordinációs standAz OVSz, Szervkoordinációs Iroda május 22-24. között várja  a kollégákat a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság siófoki Kongresszusán, annak teljes időtartama alatt.

Mind lakossági, mind szakmai kiadványokat biztosítunk  a standot felkereső szakemberek részére, segítve számukra a szervdonációs folyamat lebonyolítását a donorfelismeréstől  a hozzátartozók tájékoztatásán keresztül az agyhalál megállapításáig.

Valamennyi donorjelentő intézmény részére biztosítjuk a frissen aktualizált Szervdonációs útmutatót, valamint a tavalyi év adatait tartalmazó Szakmai beszámoló 2013 című kiadványunkat.

A standon vetített kisfilmek betekintést nyújtanak a transzplantációs koordináció világába, megismerhető  az Eurotransplant nemzetközi szervcsere szervezet működése, amelynek 2013. július 1-től Magyarország is teljes jogú tagja.

Tisztelettel kérjük a standot meglátogató kollégákat, hogy Magyarország Eurotransplant tagságáról, illetve az Agyhalál megállapítást végző szakemberek attitűdjéről szóló kérdőívek kitöltésével segítsék munkánkat.

A mindennapi munkavégzés során elsősorban telefonos kapcsolattartásunk után a stand jó lehetőséget teremt a  személyes találkozásra is.