"Tedd meg az első hőstetted!" mottóval őszi kampány indul

 

Az Országos Vérellátó Szolgálat a Diákhitel Központtal együttműködve 2023. október 16. és november 30. között rendezi meg az ELSŐ VÉRADÓKAT megszólító kampányát.

A kampány célja a véradás és a társadalmi felelősségvállalás fontosságának hangsúlyozásán túl azon véradók megszólítása is, akik még csak ezután készülnek életük első hőstettére.

A fenti időszakban az OVSz és a Diákhitel Központ minden első véradót meglepetés ajándékkal vár országszerte az OVSz intézeteiben és kiszállásos véradásain.

A kampány egy nyereményjátékkal zárul, amelybe az első véradók automatikusan bekerülnek, és köztük a Diákhitel Központ felajánlásával értékes elektronikai eszközöket sorsolunk ki.

 

 

Nyeremények:
1 db Iphone 13 telefonkészülék
2 db Apple MacBook Air notebook

 

FONTOS INFORMÁCIÓK ELSŐ VÉRADÓKNAK!

Első véradó lehet: aki egészségesnek érzi magát, elmúlt 18 éves, de még nincs 60, s testsúlya eléri az 50 kg-ot.

A véradáshoz személyi igazolvány, taj és lakcímkártya szükséges, ezek bemutatása nélkül véradásra sajnos nem kerülhet sor.

A véradás körülbelül 30 perc-1 órát vehet igénybe.

A véradás nem laboratóriumi vérmintavétel, véradás előtt fogyasszon bőségesen (1-1,5 liter) folyadékot és táplálkozzon szénhidrátgazdagon!

A véradás menetéről bővebben a HOGYAN ZAJLIK EGY VÉRADÁS? oldalon tájékozódhatnak.

A kampány reklámfilmje a YouTube ikonra kattintva érhető el, melyhez Tóth Károly színész első véradóként örömmel csatlakozott.

Most igazán megéri a véradók táborába lépni!
Szeretettel várjuk országszerte a bátor és önzetlen első véradókat!

 

JÁTÉKSZABÁLYZAT