Te is követed a divatot? Legyen a véradás a legújabb trend!

A Divat mindenkinek más jelent. De egy biztos, a vér mindenkinek az életet jelenti.
Te is követed a divatot? Legyen a véradás a legújabb trend!

 

Az Országos Vérellátó Szolgálat 2022 augusztusában rendezi meg figyelemfelhívó nyári kampányát.

 

Nyáron az utazások és szabadságolások miatt hagyományosan kevesebben jelentkeznek véradásra, ezért olyan, a divat világából is ismert emberek álltak a véradás népszerűsítése mellé, mint Tomán Szabina befektető és egykori modell, Kanizsai Silka Ágnes divattervező, Balogh Eleni divatmodell és Dr. Schiffer Miklós divat- és stílustanácsadó.

Az esemény keretein belül minden vért adó donor nemcsak részt vehet a heti nyereményjátékokban, de szépségápolási termékeket forgalmazó üzletben beváltható kedvezménykupont is kap, valamint egyéb kozmetikai termékekkel és ajándékokkal köszönjük meg az életmentő adományt.

A nyereményjátékokat hetente tesszük közzé az OVSz hivatalos Facebook és Instagram oldalán, valamint a támogatók közösségi médiafelületein.

 

A véradás kevesebb, mint egy órát vesz igénybe, és három betegtársunk életmentéséhez is hozzájárul.
Amennyiben Ön egészséges és tettre kész, elmúlt 18 éves, de még nincs 65, valamint testsúlya eléri az 50 kg-ot, feltétlenül számítunk Önre!
A véradás menetéről bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat, véradási helyszínkeresőnket pedig ITT találja.

AKI TEHETI, LEGYEN RÉSZESE A VÉRADÓ TRENDNEK, ÉS HOZZUK KÖZÖSEN DIVATBA A VÉRADÁST!
Köszönünk minden segítő szándékot!

Támogatók: Toman Diet, The Body Shop, Husz Fédra, Csányi István, Glamour Hungary, Vízangyal, MAC Cosmetics, Szelfie Múzeum, Fröcskölő