Idén is Felsőoktatási Véradó Hetek

Véredben a zene?
Adj vért és nyerj jegyet a nyár legmenőbb fesztiváljaira!

Az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt 2023. április 17. és május 14. között rendezi meg másodszor az Országos Felsőoktatási Véradó Heteket.

 

A véradókampány az egész évben zajló Felsőoktatási Véradóverseny hajrája is egyben, így véradásoddal intézményed sikeréhez is hozzájárulhatsz.

 

Áprilisi helyszíneink:


A felsőoktatási intézményekben szervezett véradásokon meglepetés ajándékokkal várjuk a véradókat a Coca-cola és a Nestlé jóvoltából, továbbá aki a kampány keretében ad vért, az részt vesz a kampány végi nyereményjátékon, melyen különböző fesztiváljegyeket sorsolunk ki.

Fődíj:
2 db heti bérlet a Sziget Fesztiválra

További nyeremények:
6 db páros napijegy a Sziget Fesztiválra
30 db napijegy az EFOTT-ra
1 db heti bérlet és 8 db napijegy a SZIN-re
5 db napijegy a Strand Fesztiválra
2 db páros napijegy a Campus Fesztiválra

A játékban való részvételhez csak annyit kell tenned, hogy az adatfelvétel során jelzed, hogy a felsőoktatási véradókampány keretein belül jelentkezel véradásra és megnevezed az általad képviselt felsőoktatási intézményt.    

Véradásra a felsőoktatási intézményekben szervezett véradások mellett a vérellátó intézetekben és számos külső helyszínen is van lehetőség, melyekről ITT találtok bővebb információt. 

A véradás kevesebb, mint egy órát vesz igénybe, és három betegtársunk életmentéséhez is hozzájárul. Amennyiben egészséges vagy és tettre kész, valamint testsúlyod eléri az 50 kg-ot, feltétlenül számítunk Rád!

A véradás menetéről bővebben ezen a LINKEN tájékozódhattok.

Támogatók: Sziget, EFOTT, STRAND, SZIN, Campus Fesztivál, Nestlé, Coca-cola 

 

A nyereményjáték szabályzata ITT található.