Szervdonációs Tanfolyam - 2022. szeptember 13-14., Budapest

Képzés kezdő időpontja: 
2022. szeptember 13. kedd
Képzés befejező időpontja: 
2022. szeptember 14. szerda
Helyszín: 
Országos Vérellátó Szolgálat; SE Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinika
Jelentkezési határidő: 
2022. szeptember 01. csütörtök

Az 1997. évi CLIV. tv. 212. § (2) bekezdése előírja, hogy az agyhalált megállapító orvosi bizottság tagjai az egészségügyi intézmény vezetője által erre a feladatra kijelölt, kellő gyakorlattal rendelkező és erre irányuló továbbképzésben részt vett szakorvosok lehetnek.

Fentiekre tekintettel az Országos Vérellátó Szolgálat, Szervkoordinációs Iroda és a Semmelweis Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinika Szervdonációs Tanfolyamot szervez, elsősorban intenzív-, sürgősségi- és neurológiai osztályon dolgozó szakemberek részére, akik részt vesznek az agyhalál felismerésében és megállapításában, valamint az agyhalottak gondozásában.

A Szervdonációs Tanfolyam 2022. szeptember 13-án és 14-én kerül megrendezésre.

A résztvevők az első napon elméleti oktatásban, a második napon pedig gyakorlati képzésben részesülnek. A tanfolyam zárásakor a résztvevők tesztvizsgán vesznek részt, melyről igazoló oklevelet kapnak.

A tanfolyam szabadon választható, akkreditált orvostovábbképzés, 32 kredit.

A képzés díja: 30.000 Ft

Tisztelettel kérjük, hogy a továbbképzésre kizárólag a fent említett szakirányú végzettséggel rendelkező kollégák jelentkezzenek, illetve csak abban az esetben regisztráljanak, ha biztosan részt tudnak venni a képzésen. A tanfolyamra szinte minden idényben túljelentkezés jellemző, ám a színvonalas oktatás érdekében a férőhelyek száma limitált!

Az Országos Vérellátó Szolgálat elkötelezett amellett, hogy minél több résztvevő számára elérhetővé tegye a képzést, ezzel segítve a hatékony donormenedzsmentet, növelve a donációs aktivitást. Szponzorok bevonásával szeretnénk ingyenes részvételt biztosítani, amelyről a későbbiekben tájékoztatást adunk.

Jelentkezés: A Tanfolyamra jelentkezni a lap alján csatolmányként megtalálható Jelentkezési lap kitöltésével és a transzplantacios.igazgatosag@ovsz.hu e-mail címre való elküldésével lehet.

A gyakorlati képzés hatékonysága érdekében a tanfolyam létszáma korlátozott, alkalmanként összesen 24 fő vehet részt, ezért a jelentkezések elfogadása a jelentkezések beérkezési sorrendjének megfelelően történik.

A befizetés részleteiről a jelentkezés visszaigazolását követően tájékoztatjuk az érdeklődőket.

További kérdés esetén  a következő telefonszámon adunk felvilágosítást: 06-1-391-45-70, vagy a transzplantacios.igazgatosag@ovsz.hu email címen.

Csatolt állomány(ok): 
CsatolmányMéret
PDF ikon jelentkezesi_lap.pdf538.22 KB
PDF ikon szervdonacios_tanfolyam-program-2022-09-13-14.pdf699.84 KB