Gyermek Szervdonációs Tanfolyam - 2023. november 28-29.

Képzés kezdő időpontja: 
2023. november 28. kedd
Képzés befejező időpontja: 
2023. november 29. szerda
Helyszín: 
Budapest, Országos Vérellátó Szolgálat; SE I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika
Jelentkezési határidő: 
2023. október 27. péntek

Az 1997. évi CLIV. tv. 212. § (2) bekezdése előírja, hogy az agyhalált megállapító orvosi bizottság tagjai az egészségügyi intézmény vezetője által erre a feladatra kijelölt, kellő gyakorlattal rendelkező és erre irányuló továbbképzésben részt vett szakorvosok lehetnek.

Fentiekre tekintettel a Szervkoordinációs Iroda és a SE I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika Szervdonációs Tanfolyamot szervez, elsősorban intenzív-, sürgősségi- és neurológiai osztályon dolgozó szakemberek részére, akik részt vesznek az agyhalál felismerésében és megállapításában, valamint az agyhalottak gondozásában.

A Gyermek Szervdonációs Tanfolyam 2023. november 28-án és 29-én kerül megrendezésre.

A résztvevők elméleti és gyakorlati oktatásban részesülnek a képzés során. A tanfolyam zárásakor a résztvevők tesztvizsgán vesznek részt, melyről igazoló oklevelet kapnak.

A tanfolyam szabadon választható, akkreditált orvostovábbképzés, 32 kredit.

A képzés díja: a Szervkoordinációs Iroda elkötelezett amellett, hogy minél több résztvevő számára elérhetővé tegye a képzést, ezzel segítve a hatékony donormenedzsmentet, növelve a donációs aktivitást. A képzés díját teljes egészében átvállalásra kerül a résztvevőktől, így a regisztráltak számára a tanfolyam INGYENES

Tisztelettel kérjük, hogy a továbbképzésre kizárólag a fent említett szakirányú végzettséggel rendelkező kollégák jelentkezzenek, illetve csak abban az esetben regisztráljanak, ha biztosan részt tudnak venni a képzésen. 

Jelentkezési határidő: 2023. október 27.

A képzés pontos helyszíne a jelentkezők számától függ, így az előadóterem meghatározásáról a jelentkezést követően tájékoztatjuk az érdeklődőket. 

További kérdés esetén Holtzinger Emese vagy Sywa Gabriella ad felvilágosítást a következő telefonszámon: 06-1-391-45-70, vagy a transzplantacios.igazgatosag@ovsz.hu email címen. 

Csatolt állomány(ok): 
CsatolmányMéret
PDF ikon szervdonacios_tanfolyam-program-2023_11-28-29.pdf799.24 KB
Személyes adatok
Levelezési cím
Képzés
Munkahely
Munkahely címe