Kedves Véradóink!
Munkanapokon 60-70, évente több mint 15 000 helyszínen biztosítunk lehetőséget véradásra, hogy aki segíteni szeretne, az megtalálja a legmegfelelőbb helyszínt és időpontot.
Oldalunkon egyszerűen és gyorsan tájékozódhatnak a véradási helyszínekről és időpontokról. Kereshetnek a térképre kattintva vagy egy adott város megadásával.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy egyes véradásainkon lehetőségük van időpontfoglalásra is.
Esetenként sajnos előfordulhat, hogy valamilyen elháríthatatlan okból váratlanul elmarad egy véradás, vagy módosul az időpont, a helyszín, ezért javasoljuk, hogy egy nappal a véradás előtt ismét ellenőrizzék a kiválasztott véradási esemény adatait.
Véradási helyszín keresése
A zöld pontok azokat a településeket jelölik, ahol vérellátó, ill. transzfúziós osztály működik. Ezek a települések a térképen való tájékozódás megkönnyítése érdekében kerültek feltüntetésre.
A piros pontokra kattintva a következő két hét véradásainak pontos helyszíne és időpontja jelenik meg a térkép alatt.
A nagyítóra kattintva lehetősége van nagyítani, ill. kicsinyíteni a térképet.
A nyilak segítségével mozoghat a térképen.
A nagyított térkép az egér bal gombjának nyomva tartásával mozgatható.
Válassza ki, hogy hány km-es körzetben kíván keresni, majd jelölje meg a térképen, vagy gépelje be a térkép alatti ablakba, hogy melyik városban szeretne vért adni.
Ezt követően a térkép alatt listázásra kerülnek az érintett események.
Az esemény címére kattintva a Google Maps felületén azonnal látható a véradás helyszíne.
Időpontfoglalás
Kattintson a naptár ikonra, így a térképen piros ponttal jelölve csak azok a véradási események láthatóak, amelyeken lehetősége van időpontfoglalásra.
A véradási esemény kiválasztását követően a térkép alatt listázásra kerülnek az érintett események. Az esemény dátumára kattintva megjelenik az időpontfoglalás felülete, ahol egyszerűen beregisztrálhat a véradásra.
Spóroljon időt és foglaljon időpontot véradásainkra!
Várjuk szeretettel véradásainkra!
5 km 10 km 20 km 40 km