Szervdonációs Tanfolyam - 2021. november 2-3., Budapest

Képzés kezdő időpontja: 
2021. november 02. kedd
Képzés befejező időpontja: 
2021. november 03. szerda
Helyszín: 
Országos Vérellátó Szolgálat, SE Transzplantációs és Sebészeti Klinika
Jelentkezési határidő: 
2021. október 25. hétfő

Az 1997. évi CLIV. tv. 212. § (2) bekezdése előírja, hogy az agyhalált megállapító orvosi bizottság tagjai az egészségügyi intézmény vezetője által erre a feladatra kijelölt, kellő gyakorlattal rendelkező és erre irányuló továbbképzésben részt vett szakorvosok lehetnek.

Fentiekre tekintettel az Országos Vérellátó Szolgálat, Szervkoordinációs Iroda és a Semmelweis Egyetem, Transzplantációs és Sebészeti Klinika Szervdonációs Tanfolyamot szervez, elsősorban intenzív-, sürgősségi- és neurológiai osztályon dolgozó szakemberek részére, akik részt vesznek az agyhalál felismerésében és megállapításában, valamint az agyhalottak gondozásában.

A Szervdonációs Tanfolyam 2021. november 2-án és 3-án kerül megrendezésre.

A résztvevők az első napon elméleti oktatásban, a második napon pedig gyakorlati képzésben részesülnek. A tanfolyam zárásakor a résztvevők tesztvizsgán vesznek részt, melyről igazoló oklevelet kapnak.

A tanfolyam szabadon választható, akkreditált orvostovábbképzés, 32 kredit.

A képzés díja: 30.000 Ft

Tisztelettel kérjük, hogy a továbbképzésre kizárólag a fent említett szakirányú végzettséggel rendelkező kollégák jelentkezzenek, illetve csak abban az esetben regisztráljanak, ha biztosan részt tudnak venni a képzésen. A tanfolyamra szinte minden idényben túljelentkezés jellemző, ám a színvonalas oktatás érdekében a férőhelyek száma limitált!

Az Országos Vérellátó Szolgálat elkötelezett amellett, hogy minél több résztvevő számára elérhetővé tegye a képzést, ezzel segítve a hatékony donormenedzsmentet, növelve a donációs aktivitást. A képzés az Astellas Pharma Kft. támogatásával valósul meg, így a regisztráltak számára a tanfolyam kedvezményes.  Amennyiben az előzetesen regisztrált jelentkező nem jelenik meg a Tanfolyamon, és távollétét nem jelzi előre, a képzés teljes díját szükséges megtérítenie (30.000 Ft). 

Jelentkezési határidő: A JELENTKEZÉSI IDŐSZAK LEZÁRULT! Amennyiben szeretné, hogy felvegyük várólistás jelentkezők közé, és lemondás esetén értesítsük a felszabadult helyről, kérjük, jelezze az alábbi email címen: transzplantacios_igazgatosag@ovsz.hu 

A gyakorlati képzés hatékonysága érdekében a tanfolyam létszáma korlátozott, alkalmanként összesen 24 fő vehet részt, ezért a jelentkezések elfogadása a jelentkezések beérkezési sorrendjének megfelelően történik.

A befizetés részleteiről a jelentkezés visszaigazolását követően tájékoztatjuk az érdeklődőket.

További kérdés esetén  a következő telefonszámon adunk felvilágosítást: 06-1-391-45-78, vagy a transzplantacios_igazgatosag@ovsz.hu email címen.