Jelenlegi hely

  1. Címlap

Eredményesen zárult az Első Véradók Hónapja kampány

Novemberben - az előző év azonos időszakához képest - többen döntöttek úgy, hogy megteszik az első lépést a rendszeres véradóvá válás útján, megfordítva ezzel a korábban megfigyelhető csökkenő tendenciát.

Az Országos Vérellátó Szolgálat 2018. novemberében indított kampányt annak érdekében, hogy minél többen váljanak véradóvá, minél többen éljenek az önkéntes segítségnyújtás e formájával. Minden első véradónak köszönjük, hogy megtette az első lépést, hozzájárult a betegek gyógyításához, és bízunk benne, hogy a jövőben is véradóink között köszönthetjük őket.

Azok között, akik november folyamán első alkalommal adták vérüket, három, két éjszakás tartózkodásra szóló wellness-csomag sorsoltunk ki. A nyertes egy gyáli, egy verőcei és egy buzsáki első véradó lett, ezúton is gratulálunk nekik!

Az Országos Vérellátó Szolgálat a jövőben is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy megbecsülését fejezze ki az első véradók felé, hiszen úgy gondoljuk, mindig az első lépést a legnehezebb megtenni, így 2019. januárjától személyre szóló emléklappal tesszük még emlékezetesebbé ezt az alkalmat.

Kiemelt célunk, hogy minél többen már közvetlenül a 18. életévük betöltését követően éljenek az első véradás lehetőségével, ezért köszönetünk jeléül januártól az első véradást szimbolizáló tollal, márciustól pedig egy praktikus hátizsákkal lesznek gazdagabbak a legfiatalabb, 18 éves első véradók.

2018-12-06