Ajándékozz életet az ünnepi időszakban is! | Országos Vérellátó Szolgálat

Jelenlegi hely

  1. Címlap

Ajándékozz életet az ünnepi időszakban is!

kari

 

Az ünnepi időszak legtöbbünknek finom sütemények sütését, a karácsonyfa díszítését és a szeretteink körében töltött meghitt órákat jelenti. Vannak viszont olyan társaink is, akiknek ezek felbecsülhetetlen értékkel bírnak, hiszen ők ilyenkor is a gyógyulásukra várnak a kórházakban.

Tegyük számukra is emlékezetessé a karácsonyi időszakot, véradásunkkal segítsük gyógyulásukat, hogy ők is mihamarabb a szeretteik körében lehessenek. Az idei, 6 napos karácsonyi időszakban ez különösen fontos, hiszen legrövidebb lejáratú készítményeink felhasználhatósága 5 nap. Ezért a megyeszékhelyeken és Budapesten található intézeteink december 23-án, 27-én, 30-án és 31-én is nyitva tartanak, valamint a Magyar Vöröskereszt is rendkívüli véradást szervez december 30-án a budapesti székházában.

Azokat, akik december 13-23. között, akár állandó helyszíneink valamelyikén, akár kitelepült véradásainkon adnak vért, egy csomag finom szaloncukorral ajándékozzuk meg. Akik pedig december 27-én, 30-án vagy 31-én jönnek vért adni, azokat szerencsehozó lencsével várjuk.

(Az akció a készlet erejéig tart.)

A véradási helyszínekről és időpontokról itt tájékozódhat.


Köszönjük segítségét!

2019-12-06