Véradási alkalmak - Térképes kereső

Kedves Véradóink!
Térképes alkalmazásunk segítségével egyszerűen és gyorsan tájékozódhatnak a véradási helyszínekről és időpontokról. Esetenként sajnos előfordulhat, hogy valamilyen elháríthatatlan okból váratlanul elmarad egy véradás, vagy módosul az időpont, a helyszín, ezért javasoljuk, hogy egy nappal a véradás előtt ismét ellenőrizzék a kiválasztott véradási esemény adatait.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy térképes keresőnk új funkcióval bővült, egyes véradásainkon lehetősége van időpontfoglalásra. A részleteket a naptár ikon mellett olvashatják!
A kereső használata
A zöld pontok azokat a településeket jelölik, ahol vérellátó, ill. transzfúziós osztály működik. Ezek a települések a térképen való tájékozódás megkönnyítése érdekében kerültek feltüntetésre.
A piros pontokra kattintva a következő két hét véradásainak pontos helyszíne és időpontja jelenik meg a térkép alatt.
A nagyítóra kattintva lehetősége van nagyítani, ill. kicsinyíteni a térképet.
A nyilak segítségével mozoghat a térképen.
A nagyított térkép az egér bal gombjának nyomva tartásával mozgatható.
A térképes kereső segítségével azt is megnézheti, hogy a lakhelyéhez, tartózkodási helyéhez közel (5-10-20-40 km-es körzetben), hol lesz lehetősége véradásra. Válassza ki, hogy hány km-es körzetben kíván keresni, majd kattintson a kiinduló pontra.
Kattintson a naptár ikonra és térképen piros ponttal jelölve láthatóak azok a véradási események, amelyeken lehetősége van időpontfoglalásra.
A véradási esemény kiválasztását követően a térkép alatt listázásra kerülnek az érintett események. Az esemény dátumára kattintva megjelenik az időpontfoglalás felülete, ahol egyszerűen beregisztrálhat a véradásra.

Spóroljon időt és foglaljon időpontot véradásainkra!
Várjuk szeretettel véradásainkra!
5 km 10 km 20 km 40 km