"MIT JELENT SZÁMODRA A VÉRADÁS?!" - FOTÓPÁLYÁZAT | Országos Vérellátó Szolgálat

Jelenlegi hely

  1. Címlap

"MIT JELENT SZÁMODRA A VÉRADÁS?!" - FOTÓPÁLYÁZAT

Belegondoltál már abba, hogy miért van szükség véradásra? Mi a véradás lényege? Miért adsz vért? Miért fontos, hogy másokat "rávegyél" a véradásra? ...és, ha nem lenne véradás? Ha egy közeli hozzátartozódnak lenne szüksége vérre? Ha véradásoddal megmenthetnél egy újszülöttet és édesanyját?

Ehhez kapcsolódóan az Országos Vérellátó Szolgálat "Mit jelent számodra a véradás?!" elnevezésű fotópályázatot hirdet, amelyre három kategóriában várja a fotókat véradással kapcsolatosan a e-mail címre, 2016. augusztus 31-ig. Kategóriánként 225 ezer forint kerül kiosztásra az első három helyezett között.


Itt a lehetőség, hogy a fenti kérdésekre most vizuálisan megjeleníthető választ adj, és megmutasd a nagyvilágnak, hogy egy fotóval is kifejezhető: Az élethez vérre van szükség! A pályaművekből az OVSZ díjátadóval egybekötött kiállítást szervez 2016. novemberben, a Véradók Napjának hetén.

 

A pályázat kiírása az alábbi linken elérhető:

http://www.ovsz.hu/sites/ovsz.hu/files/ovsz_dokumentum/csatolmanyok/quotmit_jelent_szamodra_a_veradasquot_-_fotopalyazat/kiiras_01.pdf

 

 

 

2016-07-25