Orvostovábbképzés / Szervdonációs tanfolyam jelentkezés | Országos Vérellátó Szolgálat

Jelenlegi hely

  1. Címlap

Orvostovábbképzés / Szervdonációs tanfolyam jelentkezés

Szervdonációs Tanfolyam - 2011. december 13-14.
 
Az 1997. évi CLIV. tv. 212. § (2) bekezdése előírja, hogy az agyhalált megállapító orvosi bizottság tagjai az egészségügyi intézmény vezetője által erre a feladatra kijelölt, kellő gyakorlattal rendelkező és erre irányuló továbbképzésben részt vett szakorvosok lehetnek.
 
Fentiekre tekintettel az Országos Vérellátó Szolgálat, Szervkoordinációs Iroda és a Semmelweis Egyetem, Transzplantációs és Sebészeti Klinika Szervdonációs Tanfolyamot szervez, elsősorban intenzív-, sürgősségi- és neurológiai osztályon dolgozó szakemberek részére, akik részt vesznek az agyhalál felismerésében és megállapításában, valamint az agyhalottak gondozásában.
 
A Szervdonációs Tanfolyam 2011. december 13-14-én kerül megrendezésre Budapesten. A résztvevők az első napon elméleti oktatásban, a második napon pedig gyakorlati képzésben részesülnek. A tanfolyam zárásakor a résztvevők tesztvizsgán vesznek részt, melyről igazoló oklevelet kapnak.
 
A tanfolyam kötelezően választható, akkreditált orvostovábbképzés, 24 kredit.
 
A tanfolyam teljes időtartamára a képzés ingyenes. Az Oftex honlapján a tanfolyam részvételi díjjal szerepel, a hibáért elnézést kérünk..
 
Jelentkezni kizárólag a Szervkoordinációs Iroda honlapján lehet: www.donacio.ovsz.hu/szervdonacio.
Jelentkezési határidő: 2011. november 15.
 
A gyakorlati képzés hatékonysága érdekében a tanfolyam létszáma korlátozott, alkalmanként összesen 24 fő vehet részt, ezért a jelentkezések elfogadása a jelentkezések beérkezési sorrendjének megfelelően történik.
 

Bármilyen kérdés esetén Deme Orsolya ad felvilágosítást a következő telefonszámon: 06-1-391-45-75.
 

2011-10-24