Jelenlegi hely

  1. Címlap

Állapotüzenet

Az űrlap megtekintéséhez bejelentkezés szükséges.

Szervdonációs Tanfolyam - 2017.november 6-7, Budapest

Helyszín: 

1. nap Országos Vérellátó Szolgálat Központja, 2. nap SE, Transzplantációs és Sebészeti Klinika

Képzés kezdő időpontja: 

2017. november 6 hétfő

Képzés befejező időpontja: 

2017. november 7 kedd

Jelentkezési határidő: 

2017. október 17 kedd

Az 1997. évi CLIV. tv. 212. § (2) bekezdése előírja, hogy az agyhalált megállapító orvosi bizottság tagjai az egészségügyi intézmény vezetője által erre a feladatra kijelölt, kellő gyakorlattal rendelkező és erre irányuló továbbképzésben részt vett szakorvosok lehetnek.

Fentiekre tekintettel az Országos Vérellátó Szolgálat, Szervkoordinációs Iroda és a Pécsi Tudományegyetem, Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet Szervdonációs Tanfolyamot szervez, elsősorban intenzív-, sürgősségi- és neurológiai osztályon dolgozó szakemberek részére, akik részt vesznek az agyhalál felismerésében és megállapításában, valamint az agyhalottak gondozásában.

 

 

A Szervdonációs Tanfolyam 2017. november 6-7-én kerül megrendezésre Budapesten. A résztvevők az első napon elméleti oktatásban, a második napon pedig gyakorlati képzésben részesülnek. A tanfolyam zárásakor a résztvevők tesztvizsgán vesznek részt, melyről igazoló oklevelet kapnak.

Jelentkezési határidő: 2017. október 20.

A képzés díja 30. 000 Ft

Jelentkezni kizárólag online, az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

A gyakorlati képzés hatékonysága érdekében a tanfolyam létszáma korlátozott, alkalmanként összesen 24 fő vehet részt, ezért a jelentkezések elfogadása a jelentkezések beérkezési sorrendjének megfelelően történik.

 

A jelentkezés az online regisztrációs lap kitöltése mellett akkor válik elfogadottá, ha a mellékelt Költségviselői  nyilatkozatot is visszaküldi részünkre a jelentkezési határidő lejártáig: 2017. október 20-ig az alábbi elérhetőségek valamelyikére:

Fax: + 36-1-372-42-91; e-mail: ,posta: OVSz, Szervkoordinációs Iroda 1113 Budapest, Karolina út 19-21.

A nyilatkozat beérkezte után postázzuk a számlát a nyilatkozaton megadott címre.

 Kérjük, hogy a részvételi díj átutalásáról 2017. október 31-ig intézkedni szíveskedjék, miután megkapta visszaigazolásunkat, hogy részt vehet a képzésen.

Befizetését abban az esetben tekintjük elfogadottnak, ha a tanfolyam kezdetén, a regisztrációkor személyesen bemutatja az átutalási bizonylatot. Lemondást csak írásban fogadunk el, a tanfolyam kezdetét megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a tandíj 50%-t adminisztrációs díjként számlázzuk. Lemondás hiányában a teljes tanfolyami díjat kiszámlázzuk.

Bármilyen kérdés esetén Mester Barbara ad felvilágosítást a következő telefonszámon: 06-1-391-45-70.

 

Csatolt állomány(ok): 

2017. szeptember 20 szerda