Jelenlegi hely

  1. Címlap

Szervdonációs Tanfolyam - 2017. október 13-14., Pécs

Helyszín: 

Pécsi Diagnosztikai Központ előadóterme (Pécs, Rét u. 2.)

Képzés kezdő időpontja: 

2017. október 13 péntek

Képzés befejező időpontja: 

2017. október 14 szombat

Jelentkezési határidő: 

2017. október 6 péntek

Az 1997. évi CLIV. tv. 212. § (2) bekezdése előírja, hogy az agyhalált megállapító orvosi bizottság tagjai az egészségügyi intézmény vezetője által erre a feladatra kijelölt, kellő gyakorlattal rendelkező és erre irányuló továbbképzésben részt vett szakorvosok lehetnek.

Fentiekre tekintettel az Országos Vérellátó Szolgálat, Szervkoordinációs Iroda és a Pécsi Tudományegyetem, Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet Szervdonációs Tanfolyamot szervez, elsősorban intenzív-, sürgősségi- és neurológiai osztályon dolgozó szakemberek részére, akik részt vesznek az agyhalál felismerésében és megállapításában, valamint az agyhalottak gondozásában.

A Szervdonációs Tanfolyam 2017.október 13-14-én kerül megrendezésre Pécsett. A résztvevők az első napon elméleti oktatásban, a második napon pedig gyakorlati képzésben részesülnek. A tanfolyam zárásakor a résztvevők tesztvizsgán vesznek részt, melyről igazoló oklevelet kapnak.

A képzés szabadon választható, akkreditált tanfolyam (PTE ÁOK/2017.II/00134), pontértéke 24. Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható: 1. aneszteziológia-intenzí terápia, 2. neurológia, 3. oxyológia és sürgősségi orvostan.

Jelentkezési határidő: 2017. október 6.

A tanfolyamon a részvétel ingyenes.

Jelentkezni kizárólag online, az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

 

A jelentkezés esetleges visszamondását kérjük a szervkoordinacios.iroda@ovsz.hu címre jelezni 2017. október 12-ig. Azon jelentkező, akinek részvétele visszaigazolásra kerül, de a képzésen nem jelenik meg, és azt előzetesen írásban nem jelezte, köteles a képzés díját utólagosan megtéríteni.  

A gyakorlati képzés hatékonysága érdekében a tanfolyam létszáma korlátozott, alkalmanként összesen 24 fő vehet részt, ezért a jelentkezések elfogadása a jelentkezések beérkezési sorrendjének megfelelően történik. A képzés legalább 20 fő részvételével kerül megrendezésre.

A Pécsi Tudományegyetem, Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetben a képzés szakmai  felelőse: Dr. Ezer Erzsébet.

Bármilyen kérdés esetén Mester Barbara ad felvilágosítást a következő telefonszámon: 06-1-391-45-70.

A képzésre történő jelentkezéshez, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot:


Személyes adatok
Kérjük adja meg a vezeték és keresztnevét
Levelezési cím
utca, házszám
Képzés
Munkahely
Munkahely címe
utca, házszám
2017. augusztus 30 szerda